Hae mukaan Tulitikkutyttö -musikaaliin!

18.02.2022

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus avata ovesi musikaalimaailmaan! Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan suurille lavoille sekä polun omien lahjakkuuksiesi löytämiseen. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, asenne ja motivaatio ratkaisee!

Haemme eri-ikäisiä laulu-ja/tai tanssitaitoisia näyttelijöitä mukaan suurmusikaaliin. Etsimme myös työryhmässä työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä mm. tekniikkaan, puvustukseen tai muuhun tärkeään taustatyöhön avuksi! (työryhmään hakeville riittää laittaa sähköpostia kiinnostuksestaan: musicalcrewmode@gmail.com)

Casting on kaksivaiheinen.

Ennakkotehtävä, johon kuuluu video, sekä hakemus:

a. Kuvaa video, jossa laulat vapaavalintaista kappaletta. Tarkistathan, että kuvasi ja äänesi erottuvat selkeästi videolla. Halutessasi voit sen lisäksi lähettää videon, jossa tanssit itse suunnittelemasi koreografian. Kummankin videon kesto tulee olla noin 1 min.

b. Lisäksi kirjoita hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi, sekä miksi haluat mukaan musikaaliin. Kerro myös kumpana päivänä haluaisit osallistua audition-tilaisuuteen. Laita mukaan yhteystietosi, ja mikäli olet alaikäinen, myös vanhemman yhteystiedot.

Lähetä ennakkotehtävä viimeistään 10.3.2022 mennessä sähköpostiin musicalcrewmode@gmail.com

Audition-tilaisuus:

Auditionit järjestetään 16.3 ja 19.3 Turussa. Lähetämme hakemusten perusteella jatkoon valituille lisäinfoa aikatauluista ja materiaaleista.

Harjoitukset alkavat syyskuussa ja ovat n.3 kertaa viikossa. Ensi-iltaa lähestyttäessä treenejä on hieman enemmän. Keväällä 2022 on myös muutama harjoituspäivä. Musikaalin ensi-ilta on alkuvuodesta 2023, ja näytöskausi ajoittuu todennäköisesti kokonaan keväälle 2023.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin! musicalcrewmode@gmail.com

puh. 0503038192

Martta Entonen, ohjaaja

Tule mukaan avoimen ilmapiirin työryhmään!

© 2020 Musical crew MODE - Musikaaliryhmä Turun alueella
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita