Mikä MODE on?

Musical crew MODE on musikaaliryhmä, jossa tehdään erilaisia produktioita ja joka teosta varten ryhmä kootaan uudelleen. Kyseessä voi olla kilpaileva tanssiryhmä, esiintyvä lauluyhtye/ryhmä, tai teatteriesityksen cast, joka lähtee esittämään teosta kiertuemuodossa. Valitusta teostyypistä ilmoitetaan erikseen aina uuden teoksen harjoitteluvaiheen alussa.

 

Kuvaaja: niinamphotography
Kuvaaja: niinamphotography
Evakon kyynel -musikaali Järvenpäässä
Evakon kyynel -musikaali Järvenpäässä
Korona-ajan tanssikuvaukset ulkona
Korona-ajan tanssikuvaukset ulkona

 

Tutustu tiimiin

MODE on kolmen nuoren aikuisen perustama musikaaliryhmä. MODE:n johtotiimi toimii harrastuspohjalta kokemuksenaan useiden vuosien harrastaminen musiikin, tanssin ja teatterin parissa. Turun alueella ei ole erikseen ollut musikaaleihin keskittyvää harrastusta. Teatterin, tanssin ja musiikin tiedoilla, taidoilla ja kokemuksella haluamme tehdä merkittävää taidetta ja tarjota mahdollisuuden edulliseen, mutta näyttävään harrastukseen!

 

kuvaaja: Sakari Seespuro
kuvaaja: Sakari Seespuro

Petra Myllyperkiö

Petra on aurinkoinen ja positiivinen tanssinopettajaopiskelija (Turku AMK, Taideakatemia), joka pyrkii ohjaamaan jokaista henkilökohtaisesti tarjoten kaikille parhaan mahdollisen kokemuksen musikaaliryhmästä. Petran kanssa pääset tanssimaan nykytanssi painoitteisesti, sekä laulamaan tuttuja, sekä aivan uusiakin kappaleita. Musikaaliemme sävelmät ovat Petran käsialaa!  Esteri Seppälä

Esteri on positiivinen ja avoin ohjaaja, joka haluaa antaa jokaiselle mahdollisuuden tuoda omat taitonsa esille. Esteri opiskelee Turun AMK:n Taideakatemiassa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Hänen kanssa pääsee kehittämään näyttelijäntaitoja, laulutekniikkaa, sekä fyysistä kuntoa tanssin kautta. Useiden vuosien kokemus ohjaustyöstä harrasteteatterissa antaa paljon mahdollisuuksia monipuoliseen opetukseen. Tärkeintä Esterille kuitenkin on rento ja iloinen ilmapiiri.

Martta Entonen

Martta on kannustava ja jokaisen huomioiva ohjaaja, joka ohjaa sopivassa suhteessa sekä yksilö- että ryhmäohjausta niin, että jokainen pääsee kehittymään ja saa äänensä kuuluviin. Martta opiskelee Turun AMK:n Taideakatemiassa Teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Martalla on useiden vuosien kokemus musiikkinäytelmien ohjaus- ja käsikirjoitustyöstä harrastajateatterissa. Martan kanssa tutkitaan oman ilmaisun löytämistä ja "mokien" kautta kehittymistä.

© 2020 Musical crew MODE - Musikaaliryhmä Turun alueella
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita