MODElla tapahtuu

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus avata ovesi musikaalimaailmaan! Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan suurille lavoille sekä polun omien lahjakkuuksiesi löytämiseen. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, asenne ja motivaatio ratkaisee!

Suurmusikaali Evakon kyynel on koskettava tarina karjalaisperheen matkasta Johanneksesta Paimioon, Varsinais-Suomeen jatkosodan aikana. Erityisen fiktiivisestä näytelmästä tekee se, että tarina kerrotaan lasten ja nuorten näkökulmasta. Heidän ihmissuhteistaan, kokemuksistaan sekä elämän vaikeista käännekohdista, joita karjalaiset kohtasivat...

Keväällä 2021 treenaamisen aloittaa uusi nuorten kisajoukkue! Tanssijat harjoittelevat 2 kertaa viikossa kisaohjelmaa ja tekniikkaa tavoitteenaan valloittaa kilpailulavat loppukeväästä. Tyylilajina on lyrical, mutta ohjelmassa on myös nykytanssin ja modernin piirteitä. Tanssjoukkueen hakuohjeet löytyvät "Hae mukaan kilpailevaan tanssiryhmän!"...

MODE tarkoittaa uutta taide- tai tyylisuuntaa. Kun MODElle tullaan, laitetaan positiivinen mode päälle ja nautitaan harrastuskokemuksesta. MODEssa tärkeintä on hyvä ja vahva ryhmähenki, jossa kaikilla on turvallista ja mukavaa työskennellä. Vaikka työ on tavoitteellista, on työryhmässä aina aurinkoinen mode päällä! Uusi MODE on nyt täällä!

Nauristeatteri on tehnyt teatteriesityksiä vuodesta 2014 lähtien. MODE jatkaa nyt teatterin tekemistä entistä tavoitteellisemmin ja rautaisemmalla kokemuksella. MODE panostaa enemmän musikaaleihin ja tanssiin ja lauluun.

© 2020 Musical crew MODE - Musikaaliryhmä Turun alueella
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita